SKUTER XO 50

Подкатегорија
This option is required
Скутери 50CC - 2T
Clear selection
SKU: Не е достапно Категорија
EAN: N/A

Опис

Brand: Garelli

растојание:Секој може да биде импресиониран од агресивниот дизајн на Garelli XO 50 за разлика од било што друго. Втората точка е впечатливата изработка на скутерот. Вклопувањето на маските е беспрекорно, квалитетот на материјалите е на високо ниво. Димензиите го прават да биде компактен, исто така, за 50сс скутер доаѓа со седиште XO кое е удобно за две возрасни лица,бидејќи дизајнерите ја искористиле ергономијата на дизајнот.

растојание:1.410 mm
Сува тежина:82 кг Капацитет на
гориво: 6 литри Предни / Задни
сопирачки: единечен диск / Сопирачка што се проширува Патување на предните / задните
тркала: 90 mm / 70 mm Предна / Задна
гума: 90/80-16 / 110/70-14

Дополнителни информации

Подкатегорија