SKUTER ILBELLO 50

Подкатегорија
This option is required
Скутери 50CC - 2T
Clear selection

1150 eur

SKU: Не е достапно Категорија
EAN: N/A

Опис

Модел:ILBELLO 50
Мотор:Едноцилиндричен 2-тактен бензински мотор
Тип на мотор:LJ1PE40QMB
Зафатнина:49cm3
Отвор x Удар:40 mm x 39,2 mm
Ладење:Воздухот се лади со вентилаторСооднос на
компресија:6,5:1
Палење:CDI
Предна гума:3,5-10 без цевки
Задна гума:3,5-10 без цевки
Преден притисок:2,0 бари
Предни сопирачки:Диск сопирачка 190мм, хидраулична
Задни сопирачки:Сопирачка подлога 110мм, механичка
Капацитет на резервоарот за гориво:5,9 L

Дополнителни информации

Подкатегорија