SKUTER GUMA 3.5-10 MITAS TURING FORCE

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKUTER GUMA 3.50-10 MITAS TURIN FORCE

SKU: A4217 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

10"

Гуми