SKUTER GUMA 120/70R12 CST C6031F

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

SKUTER GUMA 120/70R12 CST C6031F

SKU: H20653 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

12"

Гуми