MOTO ULJE ENI 10W-50 OFF ROAD RACING

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: A3032 Категорија
EAN: 5311100000000

Опис

Детали за производот
UPC: 17292
Brand: ENI

– JASO MA, MA2

– API SL

ENI i-Ride racing offroad 10W-50 е мултиграден лубрикант со високи перформанси на “топ-синтетичка” технологија за off-road мотоцикли.

Ени i-Ride offroad 10W-50 обезбедува соодветно работење на влажни спојки, дури и во услови на многу тешки работни услови, како што се оние со чести ангажирања под голем вртежен момент.

Дополнителни информации

Подкатегорија

brend