по порачка за 1-2 дена 2440€

E-SKUTER DELIVER

150,060 ден

150,060 ден

Подкатегорија
This option is required
Скутер Електричен
Clear selection
SKU: Не е достапно Категорија
EAN: N/A

Опис

МоделHAMACHI E-DELIVER
Електромотор800W BOSCH
БатеријаLIthium 60V40AH
Волтажа на батерија60 V
Јачина на батерија40 Ah
Максимална брзина43KM/H ON GPS SPEED
Автономија70-120 км
Време на полнење6-8часа
Запирачки (П/З)Хидраулични (П/З)
Процент на искачување15

Дополнителни информации

Подкатегорија