по порачка за 1-2 дена -1500€ - 1600€

E-SKUTER CP1200 60V

92,250 ден98,400 ден

92,250 ден98,400 ден

Подкатегорија
This option is required
Скутер Електричен
Модел
This option is required
20A 30A
Clear selection
SKU: Не е достапно Категорија
EAN: N/A

Опис

Детали за производот

CP1200 60V/30A

Централен мотор :1200 w + брзини

Литиумска батерија: 60V/30A

Максимална брзина: 45 км/ч

Опсег: 60-70км

 

Детали за производот

CP1200 60V/20A

Централен мотор :1200 w + брзини

Литиумска батерија: 60V/20A

Максимална брзина: 45 км/ч

Опсег: 50-60км

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,