90/90 R21 DUNLOP TRX RAID (54T) M+S

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T911020 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

21"

Гуми