3.00 R10 MICHELIN S83 (F/R)

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T910702 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

10"

Гуми