190/50 R17 MICHELIN ROAD 6

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T910699 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

17"

Гуми