160/60 R15 DUNLOP SCOOTSMART

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T904316 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

15"

Гуми