160/60 R14 DUNLOP SCOOTSMART (65H)

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T904576 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

14"

Гуми