150/70 R14 DUNLOP SCOOTSMART (66S) TL

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T903743 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

14"

Гуми