150/70 R13 DUNLOP SCOOTSMART

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T905055 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

13"

Гуми