130/80 R17 DUNLOP ARROWMAX STREETSMART

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T909829 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

17"

Гуми