130/70 R18 DUNLOP D408F (HARLEY-D)

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T910637 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Гуми

Димензија на гуми

18"