120/80 R14 MICHELIN POWER PURE

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T906921 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

14"

Гуми