120/70 R18 MICHELIN ROAD 6 F

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T910943 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

18"

Гуми