120/70 R17 DUNLOP SX ROADSMART 3

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T906284 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

17"

Гуми