120/70 R17 DUNLOP SPORTSMART TT

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T909709 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

17"

Гуми