120/70 R15 DUNLOP SKOOTSMART 56H

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T904309 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

15"

Гуми