110/80 R14 DUNLOP SCOOTSMART

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T909094 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

14"

Гуми