100/90 R14 MICHELIN CITY GRIP (57P)

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T907406 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

brend

Димензија на гуми

14"

Гуми