BRAVA LUMA ENDURO 885 / 120

brend
This option is required
LUMA
Clear selection

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

 

 

SKU: L004 Категорија
EAN: N/A

Опис

W
REF
120
ARB8852*

Дополнителни информации

Подкатегорија

brend