Skip to main content

ИНФО

Доколку имате било какво прашање слободно контактирајте не преку бројот наведен , или контакт формата.

Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје
070 306 729 / 02 3111 131
info (at) skuter.mk
Пон. – Пет: 09:00 – 17:30 / Саб: 10:00 – 17:00

КОНТАКТ

  ЗА НАС

  Велосипед.мк e продавница за велосипеди, тротинети, делови и оперма. Која ви овозможува едноставно интернет купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.Со користење на Велосипед.мк добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

  Продавницата Велосипед.мк е во сопственост на компанијата Вело Сити Д.О.О Скопје, која е основана во 2017 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на  велосипеди и велосипедска опрема.

  Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје

  Тел. 071 350 100 | 02 3100 012

  © 2022 VeloCity
  Hosted by M.P.
  Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. View more
  Се согласувам
  Листа на чекање Оставете го вашиот email и добијте известување кога производот ќе биде повторно на залиха.
  Email Quantity Вашите податоци се безбедни.